Asbestinventarisatie in Ede

AsbestdakAdvies voert geregeld asbestinventarisaties uit in Ede. Snel, effectief en scherp geprijsd.

Asbest inventariseren met grote kans op sanering

Bij het op laten stellen van een asbestinventarisatierapport is het belangrijk dat u snel verder kunt zonder extra kosten te maken. Wij werken vaak voor bedrijven uit Ede voor de inventarisatie van onder andere daken en schuren. Ook worden wij ingeschakeld wanneer men een huis heeft gekocht in Ede of omgeving en men niet zeker is van de aanwezigheid van asbest. Echter, men zit natuurlijk niet te wachten op onnodig lange rapporten en aanvullende onderzoeken. Nee, het laten opstellen van een rapport heeft voor onze klanten vaak als belangrijkste doel: toestemming verkrijgen om het asbest te saneren. Wij vinden een accurate en effectieve inspectie belangrijk. Daarmee is de kans immers ook het grootst op goedkeuring van uw sloopmelding.

De specialist van Ede voor uw asbestinventarisaties
In Ede en omgeving staan wij daarom bekend als dé specialist voor het inventariseren van asbest. Dankzij onze jarenlange voeren wij de inventarisaties gedegen uit en stellen de rapportages die hierop volgen effectief op. Hierdoor worden onze rapporten veelal snel goedgekeurd door uw gemeente. Ede in dit geval.

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld.
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.

Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Vele jaren ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle werkwijze
Geen lange procedures en wachttijden, maar korte lijntjes met de inspecteur.

Verder gaan dan inventariseren alleen

Wellicht bent u reeds bekend met de te nemen stappen. In dat geval weet u dat het inventarisatierapport dient als bijlage van de sloopmelding welke u indient bij uw gemeente. Deze sloopmelding zal u veelal zelf moeten doen, behalve bij ons. Ook dit kunnen wij u uit handen nemen. Indien gewenst dient AsbestdakAdvies de sloopmelding in bij de gemeente Ede. In de meeste gevallen krijgt u snel toestemming om het asbest te saneren.

Scherp geprijsd, altijd
Rest ons nog te zeggen dat een effectieve, daadkrachtige inventarisatie niet eens veel geld hoeft te kosten. Wij werken efficiënt en voeren wekelijks veel inventarisaties uit. Mede daardoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.

Wij inventariseren onder andere asbest voor

Particulieren

Montagebedrijven

Woningcorporaties

Bedrijven

Sloopbedrijven

Agrarische sector

Saneerbedrijven

Bouwkundig adviesbureau

Makelaars

Andere asbest inventarisatie wensen?

Neem contact op

Werkwijze

Wij houden altijd rekening met uw doelen: snel en daadkrachtig een inventarisatierapport opleveren voor maximaal resultaat. Door praktisch mee te denken met uw wensen slagen wij daar veelal in. Het traject ziet er als volgt uit…

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is te allen tijde verplicht. Maar is sommige gevallen is het meer een formaliteit te noemen. AsbestdakAdvies voert het vereiste veldonderzoek zo efficiënt mogelijk uit. Wij houden het graag praktisch.

Veldonderzoek

Tijdens het ingeplande veldonderzoek komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook nemen wij stukjes met asbest (monsters) mee naar een laboratorium voor nader onderzoek. Deze informatie vormt de basis voor het asbestinventarisatierapport.

Asbestinventarisatierapport

Door onze ervaring en efficiënte werkwijze weten wij snel en concreet uw situatie in kaart te brengen. De juiste foto’s, goede omschrijvingen en volledigheid zorgen ervoor dat onze rapporten veelal snel goedgekeurd worden en aanvullend onderzoek niet nodig is.

Asbestinventarisatierapport

Sloopmelding indienen

Voor het verwijderen van asbest dient een sloopmelding te worden gedaan. Dit is een soort vergunning die verkregen wordt bij uw gemeente. Ook deze handeling kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Indienen sloopmelding

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan