Asbestinventarisatie

AsbestdakAdvies voert op praktische en efficiënte wijze de asbestinventarisatie uit bij woningen, bedrijfspanden, schuren en gedeelten daarvan.

Vakkundige asbestinventarisatie zonder zorgen

Is het in uw situatie nodig om een asbestinventarisatie uit te laten voeren? Bij veel verbouwingen en sloopprojecten is een asbestinventarisatie nodig. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning en bij specifieke verbouwingsklussen kan een asbestinventarisatie komen kijken.

Een asbestinventarisatie geeft u zekerheid. Een asbestinventarisatie vertelt u precies of u met asbest te maken heeft en zo ja, in welke vorm en omvang. AsbestdakAdvies is specialist in de asbestinventarisatie op locatie. We voeren onderzoek uit, als we asbest aantreffen nemen we monsters en deze monsters onderzoeken we verder in laboratoria.

Na afloop van de asbestinventarisatie ontvangt u van ons een asbestinventarisatierapportAlle informatie die we tijdens de inventarisatie verzameld hebben in uw woning of pand, vindt u in dit rapport terug. We zorgen altijd dat onze rapporten accuraat en daadkrachtig zijn, waardoor u effectief inzicht krijgt in de omvang van het asbest. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, zodat u snel verdere stappen kan ondernemen zonder onnodig hoge rapportagekosten.

We helpen u niet alleen snel bij de asbestinventarisatie zelf, maar ook na de inventarisatie staan we klaar om u deskundig verder te helpen en adviseren over de te treffen maatregelen. Kunnen we u verder helpen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.

Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Vele jaren ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle lijntjes
Geen onnodig lange procedures en wachttijden, door dagelijks contact met Gemeenten en Omgevingsdiensten. Zeer efficiënt en tijdbesparend.

Asbestinventarisatie

Waar asbest zich ook bevindt, AsbestdakAdvies stelt een praktisch en effectief inventarisatierapport op, waarna u onbezorgd verder kunt met uw werkzaamheden.

Daken

Schuren

Kelders

Woningen

Bedrijven

Werkwijze

Wij houden altijd rekening met uw doelen: snel en daadkrachtig een inventarisatierapport opleveren voor maximaal resultaat. Door praktisch mee te denken met uw wensen slagen wij daar veelal in. Het traject ziet er als volgt uit…

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is te allen tijde verplicht. Maar is sommige gevallen is het meer een formaliteit te noemen. AsbestdakAdvies voert het vereiste veldonderzoek zo efficiënt mogelijk uit. Wij houden het graag praktisch.

Veldonderzoek

Tijdens het ingeplande veldonderzoek komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook nemen wij stukjes met asbest (monsters) mee naar een laboratorium voor nader onderzoek. Deze informatie vormt de basis voor het asbestinventarisatierapport.

Asbestinventarisatierapport

Door onze ervaring en efficiënte werkwijze weten wij snel en concreet uw situatie in kaart te brengen. De juiste foto’s, goede omschrijvingen en volledigheid zorgen ervoor dat onze rapporten veelal snel goedgekeurd worden en aanvullend onderzoek niet nodig is.

Asbestinventarisatierapport

Sloopmelding indienen

Voor het verwijderen van asbest dient een sloopmelding te worden gedaan. Dit is een soort vergunning die verkregen wordt bij uw gemeente. Ook deze handeling kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Indienen sloopmelding

Inventarisatierapport actualiseren

Heeft u een rapport dat langer dan 3 jaar geleden is afgegeven? Dan is deze niet meer geldig als bijlage bij een sloopmelding. Middels een zogeheten actualisatie kan dit rapport echter weer geldig en dus bruikbaar worden gemaakt. Natuurlijk snel en effectief.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan