Asbestinventarisatierapport

In een asbestinventarisatierapport brengen wij de situatie van uw project snel en concreet in kaart. Dankzij duidelijke foto’s en nauwkeurige omschrijvingen worden onze rapporten snel goedgekeurd door Gemeenten en Omgevingsdiensten.

Een scherp geprijsd en gedegen asbestinventarisatierapport

In verschillende situaties en bij verschillende projecten kan er een asbestinventarisatierapport van u gevraagd worden. AsbestdakAdvies weet precies wat er nodig is voor het tot stand komen van dit rapport. 

Voordat we een asbestinventarisatierapport kunnen opstellen, voeren we de asbestinventarisatie uit op uw locatie. Tijdens deze inventarisatie verzamelen we de nodige monsters van het asbest. Deze monsters worden vervolgens in een laboratorium onderzocht. In het asbestinventarisatierapport zijn de bevindingen van de inventarisatie terug te vinden. U krijgt duidelijkheid over de exacte locatie van het asbest, over het soort asbest, de hoeveelheid asbest en over de eventuele noodzakelijke verwijdering van het asbest. Het onderzoek wat wij voor het asbestinventarisatierapport uitvoeren doen we zeer accuraat en efficiënt. Hierdoor is aanvullend onderzoek veelal niet nodig.

Onze vakkundige rapportages vormen de basis om uw werkzaamheden op een snelle en kostentechnisch interessante wijze voort te kunnen zetten. Vanzelfsprekend werken wij conform alle opgestelde richtlijnen, zijn wij geregistreerd bij Ascert en beschikken wij over de nodige certificaten.

Zowel de asbestinventarisatie als het opstellen van het asbestinventarisatierapport nemen we particulieren en bedrijven graag uit handen. Weten hoe we u kunnen helpen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.
Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Vele jaren ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle lijntjes
Geen onnodig lange procedures en wachttijden, door dagelijks contact met Gemeenten en Omgevingsdiensten. Zeer efficiënt en tijdbesparend.

Asbestinventarisatie

Waar asbest zich ook bevindt, AsbestdakAdvies stelt een praktisch en effectief asbestinventarisatierapport op, waarna u onbezorgd verder kunt met uw werkzaamheden.

Daken

Schuren

Kelders

Woningen

Bedrijven

Werkwijze

Wij houden altijd rekening met uw doelen: snel en daadkrachtig een inventarisatierapport opleveren voor maximaal resultaat. Door praktisch mee te denken met uw wensen slagen wij daar veelal in. Het traject ziet er als volgt uit…

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is te allen tijde verplicht. Maar is sommige gevallen is het meer een formaliteit te noemen. AsbestdakAdvies voert het vereiste veldonderzoek zo efficiënt mogelijk uit. Wij houden het graag praktisch.

Veldonderzoek

Tijdens het ingeplande veldonderzoek komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook nemen wij stukjes met asbest (monsters) mee naar een laboratorium voor nader onderzoek. Deze informatie vormt de basis voor het asbestinventarisatierapport.

Asbestinventarisatierapport

Door onze ervaring en efficiënte werkwijze weten wij snel en concreet uw situatie in kaart te brengen. De juiste foto’s, goede omschrijvingen en volledigheid zorgen ervoor dat onze rapporten veelal snel goedgekeurd worden en aanvullend onderzoek niet nodig is.

Asbestinventarisatierapport

Sloopmelding indienen

Voor het verwijderen van asbest dient een sloopmelding te worden gedaan. Dit is een soort vergunning die verkregen wordt bij uw gemeente. Ook deze handeling kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Indienen sloopmelding

Asbestinventarisatierapport actualiseren

Heeft u een asbestinventarisatierapport dat langer dan 3 jaar geleden is afgegeven? Dan is deze niet meer geldig als bijlage bij een sloopmelding. Middels een zogeheten actualisatie kan dit rapport echter weer geldig en dus bruikbaar worden gemaakt. Natuurlijk snel en effectief.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan