Asbest in uw kelder aangetroffen

Bent u asbest tegengekomen in uw kelder? Of twijfelt u of er mogelijk asbest in uw kelder zit? Met onze gedegen asbestinventarisaties weet u snel waar u aan toe bent!

Asbestinventarisatierapport voor een snelle sanering

Ongewenst asbest in de kelder wilt u waarschijnlijk zo spoedig mogelijk laten verwijderen. Wij kunnen u hierbij snel en deskundig helpen, waarbij we alle verplichte voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Wij voeren gedegen onderzoeken uit en de bevindingen van dit onderzoek rapporteren we in het asbestinventarisatierapport. AsbestdakAdvies heeft vele jaren ervaring in het opstellen van deze rapporten. In al deze jaren hebben we een efficiënte werkwijze ontwikkeld, waarmee we de rapporten snel en daadkrachtig opstellen.

Onze asbestinventarisatierapporten zijn altijd accuraat, waardoor Gemeenten en Omgevingsdiensten deze snel goedgekeuren. Dit zorgt dat de asbest in kelders snel gesaneerd kan worden.

Het inventariseren van asbest in de kelder doen wij tegen vaste scherpe prijzen, daadkrachtig en effectief. Zo kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden of verbouwing.

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld.
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.

Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Vele jaren ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle lijntjes
Geen onnodig lange procedures en wachttijden, door dagelijks contact met Gemeenten en Omgevingsdiensten. Zeer efficiënt en tijdbesparend.

Asbestinventarisatie

Waar asbest zich ook bevindt, AsbestdakAdvies stelt een praktisch en effectief inventarisatierapport op, waarna u onbezorgd verder kunt met uw werkzaamheden.

Daken

Schuren

Kelders

Woningen

Bedrijven

Werkwijze

Wij houden altijd rekening met uw doelen: snel en daadkrachtig een inventarisatierapport opleveren voor maximaal resultaat. Door praktisch mee te denken met uw wensen slagen wij daar veelal in. Het traject ziet er als volgt uit…

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is te allen tijde verplicht. Maar is sommige gevallen is het meer een formaliteit te noemen. AsbestdakAdvies voert het vereiste veldonderzoek zo efficiënt mogelijk uit. Wij houden het graag praktisch.

Veldonderzoek

Tijdens het ingeplande veldonderzoek komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook nemen wij stukjes met asbest (monsters) mee naar een laboratorium voor nader onderzoek. Deze informatie vormt de basis voor het asbestinventarisatierapport.

Asbestinventarisatierapport

Door onze ervaring en efficiënte werkwijze weten wij snel en concreet uw situatie in kaart te brengen. De juiste foto’s, goede omschrijvingen en volledigheid zorgen ervoor dat onze rapporten veelal snel goedgekeurd worden en aanvullend onderzoek niet nodig is.

Asbestinventarisatierapport

Sloopmelding indienen

Voor het verwijderen van asbest dient een sloopmelding te worden gedaan. Dit is een soort vergunning die verkregen wordt bij uw gemeente. Ook deze handeling kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Indienen sloopmelding

Inventarisatierapport actualiseren

Heeft u een rapport dat langer dan 3 jaar geleden is afgegeven? Dan is deze niet meer geldig als bijlage bij een sloopmelding. Middels een zogeheten actualisatie kan dit rapport echter weer geldig en dus bruikbaar worden gemaakt. Natuurlijk snel en effectief.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan