Snel mogen monteren na asbestvondst

Montagebedrijven schakelen ons geregeld in na ontdekking van asbest. Onze asbestinventarisatierapporten geven veelal snelle goedkeuring op de sloopmelding.

Snelle en vakkundige inventarisatierapporten

Als montagebedrijf bent u afhankelijk van een specialist om asbest te kunnen saneren. Wat echter altijd gewenst is, is een vakkundig opgesteld asbestinventarisatierapport waarin praktisch meegedacht wordt met uw situatie. Onze rapporten bieden houvast en geven overzicht in het algehele project. Denk bijvoorbeeld aan afmetingen, genoeg foto’s of andere praktische informatie. AsbestdakAdvies denkt altijd met u mee en zorgt dat het papierwerk en de informatievoorziening picobello in orde zijn.

AsbestdakAdvies werkt veel in samenwerking met montagebedrijven. Zij kiezen voor onze effectief en praktisch opgestelde inventarisatierapporten. Wij denken met u mee, kijken waar u behoefte aan heeft en zorgen voor een snelle oplevering van de rapportages. Veelal worden sloopmeldingen met onze inventarisatierapporten snel goedgekeurd door gemeenten. Een schot in de roos.

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.

Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Vele jaren ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle lijntjes
Geen onnodig lange procedures en wachttijden, door dagelijks contact met Gemeenten en Omgevingsdiensten. Zeer efficiënt en tijdbesparend.

Asbestinventarisatie

Waar asbest zich ook bevindt, AsbestdakAdvies stelt een praktisch en effectief inventarisatierapport op, waarna u onbezorgd verder kunt met uw werkzaamheden.

Daken

Schuren

Kelders

Woningen

Bedrijven

Werkwijze

Wij houden altijd rekening met uw doelen: snel en daadkrachtig een inventarisatierapport opleveren voor maximaal resultaat. Door praktisch mee te denken met uw wensen slagen wij daar veelal in. Het traject ziet er als volgt uit…

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is te allen tijde verplicht. Maar is sommige gevallen is het meer een formaliteit te noemen. AsbestdakAdvies voert het vereiste veldonderzoek zo efficiënt mogelijk uit. Wij houden het graag praktisch.

Veldonderzoek

Tijdens het ingeplande veldonderzoek komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook nemen wij stukjes met asbest (monsters) mee naar een laboratorium voor nader onderzoek. Deze informatie vormt de basis voor het asbestinventarisatierapport.

Asbestinventarisatierapport

Door onze ervaring en efficiënte werkwijze weten wij snel en concreet uw situatie in kaart te brengen. De juiste foto’s, goede omschrijvingen en volledigheid zorgen ervoor dat onze rapporten veelal snel goedgekeurd worden en aanvullend onderzoek niet nodig is.

Asbestinventarisatierapport

Sloopmelding indienen

Voor het verwijderen van asbest dient een sloopmelding te worden gedaan. Dit is een soort vergunning die verkregen wordt bij uw gemeente. Ook deze handeling kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Indienen sloopmelding

Inventarisatierapport actualiseren

Heeft u een rapport dat langer dan 3 jaar geleden is afgegeven? Dan is deze niet meer geldig als bijlage bij een sloopmelding. Middels een zogeheten actualisatie kan dit rapport echter weer geldig en dus bruikbaar worden gemaakt. Natuurlijk snel en effectief.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan