Over ons

AsbestdakAdvies staat voor snelle en vakkundige inventarisaties. Wij denken praktisch en persoonlijk mee met uw situatie, zodat u snel verder kan.

Asbestinventarisaties zonder zorgen

Als u een asbestinventarisatie door ons laat uitvoeren, weet u dat het goedkomt. Dat is wat onze (vaste) opdrachtgevers ons vaak als feedback teruggeven. Zij kiezen voor ons omdat wij korte lijntjes hebben, snel te werk gaan en praktisch meedenken met uw situatie. Met enkele duizenden asbestinventarisaties op onze naam weten wij wat er nodig is, zodat ook u probleemloos kan saneren.

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld.
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.

Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Jarenlange ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle werkwijze
Geen lange procedures en wachttijden, maar korte lijntjes met de inspecteur.
Snel, goedkoop en goed

Gespecialiseerd in asbest op daken

AsbestdakAdvies voert veel inventarisaties uit, maar heeft zich gespecialiseerd in asbestinventarisaties van daken. Gedurende de jaren hebben wij hiervoor een zeer effectieve en efficiënte werkwijze ontwikkeld. Inventarisaties van daken zijn daarom snel, goedkoop én goed. Wij zijn praktisch iedere dag meermaals bij agrarische bedrijven te vinden voor het inventariseren van oude schuren of boerderijen.

Ons vaste team

Korte lijnen, persoonlijk contact en meedenkend

Het vaste team van AsbestdakAdvies bestaat uit Rosalie, Matthijs, Nadine, Arjan, Jasper en Jaëlla. Uw eerste aanspreekpunt is Rosalie, Nadine of Jaëlla, zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en kunnen snel schakelen. Bijvoorbeeld met collega’s Matthijs en Arjan. Zij zijn uitvoerend een kei, komen langs op locatie en voeren de inventarisaties uit. Voor ecologische onderzoeken kunt u bij Jasper terecht. Met een combinatie van onderzoek onder- en boven de grond zorgt hij ervoor dat alle data beschikbaar is. Onze opdrachtgevers waarderen het persoonlijke contact en het praktische meedenken van AsbestdakAdvies. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.  

Rosalie van Eckeveld
Matthijs Bax
Nadine Bleijenberg
Arjan Fraanje
Jaëlla Thomassen
Jasper Smits
5000

Bedrijven en particulieren gingen u voor

DESKUNDIG, PRAKTISCH & EFFECTIEF

Asbestinventarisatie zonder zorgen. Snel en daadkrachtig. Voor bedrijven en particulieren in Nederland.

Offerte aanvragen

Wij werken onder andere voor

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan