Efficiënte inventarisaties om door te kunnen pakken

Als sloopbedrijf komt u regelmatig asbest tegen. U wilt een daadkrachtig en effectief rapport om snel door te kunnen pakken. Daar hebben wij een oplossing voor…

Dé asbestinventarisatiespecialist van Midden-Nederland

U bent niet de enige die vaak asbest tegenkomt. Ook wij zien het, iedere dag en al jarenlang. Zodoende hebben wij efficiënte en effectieve methodes opgesteld om snel, volledig en vakkundig de omvang van het asbest in kaart te brengen. Sloopmeldingen met onze asbestinventarisatierapporten worden nagenoeg altijd snel goedgekeurd door gemeenten. 

Als specialist op het gebied van asbestinventarisaties hebben wij alle kennis en kunde in huis om u als sloopbedrijf volledig en proactief te kunnen ondersteunen met de inventarisatie. Eén belletje is voldoende. Wij regelen de rest, inclusief het indienen van de sloopmelding indien gewenst. Alles tegen zeer scherpe tarieven. Informeer gerust. 

Meer dan 5.000 rapporten opgesteld
5.000+ bedrijven en particulieren in NL gingen u voor.
Vaste scherpe prijzen
Altijd scherp geprijsde inventarisaties. Daadkrachtig en effectief.
Ervaren inspecteurs
Vele jaren ervaring. Wij helpen u snel en deskundig verder.
Korte en snelle lijntjes
Geen onnodig lange procedures en wachttijden, door dagelijks contact met Gemeenten en Omgevingsdiensten. Zeer efficiënt en tijdbesparend.

Asbestinventarisatie

Waar asbest zich ook bevindt, AsbestdakAdvies stelt een praktisch en effectief inventarisatierapport op, waarna u onbezorgd verder kunt met uw werkzaamheden.

Daken

Schuren

Kelders

Woningen

Bedrijven

Werkwijze

Wij houden altijd rekening met uw doelen: snel en daadkrachtig een inventarisatierapport opleveren voor maximaal resultaat. Door praktisch mee te denken met uw wensen slagen wij daar veelal in. Het traject ziet er als volgt uit…

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is te allen tijde verplicht. Maar is sommige gevallen is het meer een formaliteit te noemen. AsbestdakAdvies voert het vereiste veldonderzoek zo efficiënt mogelijk uit. Wij houden het graag praktisch.

Veldonderzoek

Tijdens het ingeplande veldonderzoek komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Ook nemen wij stukjes met asbest (monsters) mee naar een laboratorium voor nader onderzoek. Deze informatie vormt de basis voor het asbestinventarisatierapport.

Asbestinventarisatierapport

Door onze ervaring en efficiënte werkwijze weten wij snel en concreet uw situatie in kaart te brengen. De juiste foto’s, goede omschrijvingen en volledigheid zorgen ervoor dat onze rapporten veelal snel goedgekeurd worden en aanvullend onderzoek niet nodig is.

Asbestinventarisatierapport

Sloopmelding indienen

Voor het verwijderen van asbest dient een sloopmelding te worden gedaan. Dit is een soort vergunning die verkregen wordt bij uw gemeente. Ook deze handeling kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Indienen sloopmelding

Inventarisatierapport actualiseren

Heeft u een rapport dat langer dan 3 jaar geleden is afgegeven? Dan is deze niet meer geldig als bijlage bij een sloopmelding. Middels een zogeheten actualisatie kan dit rapport echter weer geldig en dus bruikbaar worden gemaakt. Natuurlijk snel en effectief.

Lees meer

Wij werken onder andere voor

Snel en deskundig

Uw asbestinventarisatie is zo geregeld

Vraag offerte aan